Grad Mostar raspisao javni poziv za partnere u projektu ‘Mostar pass’

Grad Mostar objavio je javni poziv za odabir partnera za projekt implementacije kartice „Mostar pass“ koja vodi digitalizaciji sektora turizma u Gradu Mostaru, te predstavlja potencijal za daljnji razvoj i unapređenje turizma u gradu.

Primarni cilj je povezati i promovirati sve dionike koji se bave turizmom te centralizirati turističku ponudu uz uštedu vremena i novca, poručuju iz Grada Mostara.

Na online platformi turistima će biti na raspolaganju kartica “Mostar pass” putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: popuste u hotelima, restoranima, trgovinama i obrtničkim radnjama, posjete muzejima, galerijama, kulturne institucije, sportske i glazbene manifestacije i druge mostarske manifestacije atrakcije.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz područja turizma i djelatnosti koje se oslanjaju na turizam: ugostiteljske, uslužne i obrtničke djelatnosti.

Podnositelj je dužan dostaviti popunjen obrazac prijave, a rok za podnošenje prijave je sedam dana od dana objave javnog poziva.

S odabranim prijaviteljima sklopit će se ugovor o pružanju usluga na razdoblje od godinu dana, bez financijskih obveza prijavitelja.

Izvor:RTV HB

Hercegovka.net

Odgovori