Gesta Luke Modrića oduševila nogometni svijet: ‘Ovim je pokazao kakva je legenda’

Date:

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić pokazao je svoju veličinu i obazrivost prema običnom, malom čovjeku, prema navijačima. Kapetan Vatrenih je u Varšavi oduševio španjolske novinare i poljske obožavatelje Reala, a o svemu sad piše poznata španjolska Marca.

Kao i svugdje u svijetu, najveći klub dočekalo je mnoštvo deliričnih obožavatelja, koje su od igrača Reala morali razdvajati ogradama i policajcima.

To se odvijalo u ponedjeljak ispred hotela u centru Varšave. Igrači Reala su ispred fanova koji su ih oduševljeno pozdravljali prolazili šutke, gledajući u pod. Svi su napravili to osim Luke Modrića. Za razliku od suigrača, on je skrenuo s rute prema vratima hotela te došao do navijača i potpisao im se na dresove.

“Hrvat je jedini pristupio fanovima i potpisao nekaima dresove. ostali su prošli pokraj navijača koji su ih tražili potpis”, stoji u tekstu Marce.

“Ova gesta pokazuje zašto je Modrić legenda. Hrvat je jedini po izlasku iz klupskog busa prišao navijačima te s njima proveo vrijeme i dao im autograme”, zaključuje Marca.

Navečer, po povratku s treninga, Realov bus opet su pred hotelom dočekali brojni navijači. Pozdravljali su sve igrače kako su izlazili i skandirali im imena, ali najveće ovacije dobio je Modrić. Kakav gospodin! Legenda je Lukica.

Izvor:SPORTSKI.NET

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...