Dragan Galić: Meni je ovo natjecanje donijelo jako puno pozitivnog

Date:

Dok se zaprimanju nominacije za treći po redu izbor Najpoželjnijeg Hercegovca neženju, razgovarali smo s Draganom Galićem iz Širokog Brijega, prošlogodišnjim učesnikom i pobjednikom po glasovima na društvenim mrežama.

1. Dragane, prvo nam recite Vaše dojmove s izbora i jeli sam izbor donio neke promjene u Vašem životu?

Moji dojmovi su super i  da ,naravno donijele su mi neke promjene u životu na bolje! Ostvario sam svoje ciljeve u nekim poljima života! Stekao sam mnogo prijatelja, a najviše ljepšeg spola djevojke, koje su mi se javljale svojim porukama na društvenim mrežama. Zbog pretpranih  poruka u mesanger i na Instagramu , od te dvije društvene mreže morao sam ugasiti nalog na Instagramu i početi ispočetka…što je meni jako pohvalno i što ima djevojaka kojima se ja sviđam.

2.. Jeste li očekivali ovu nagradu?

Pa iskreno nisam očekivao nagradu društvenih mreža, jer sam u mislima bio osvrnut na 1.sezonu kada sam završio bez nagrade i nedovoljan broj glasova.
No, prošle godine sam se iznenadio kada sam došao  na proglašenje pobjednika u Čapljinu u hotel President, kada me je moja sugrađanka Marija Lovrić ( ovim putem ju pozdravljam)prozvala, a nagrada društvenih mreža ide u moj Široki Brijeg. Tada sam sjedio i rekao – jel ovo moguće !?

Bio sam jako sretan i zahvalan svim svojim glasačima, a posebno u tvrtki Feal u kojoj radim već  17 godina.

3.Što smatrate dobrom, a što lošom stranom ovog natjecanja?

Evo početi ću od loše strane ovog natjecanja. Mnogi se smiju i ogovaraju  kandidate pišući svašta pravljenjem lažnih profila,  kako bi jednog kadnidata favorizirali i hvalili, ,a drugog ružili i bacali na njega drvlje i kamenje!
A nek oni stisnu zube i prijave se, pa neka vide kako je to pozitivna stvar!

Dobra strana je  prijaviti se u natjecanje i pokazati se u svom prirodnom svjetlu bez glumatanja i ostalo .
Upoznavanje ostalih kandidata kroz natjecanje, pa razgovor s Danielom Škegro (ovim putem ju pozdravljam),da nije nje nikada ne bi bilo ovako natjecanje .
Ona je 2021. kada je počela 1.sezona skrenula  nas sve na pozitivne promjene, jer tada je bila Korona i mnoga ograničenja, a svake vijesti i novine su pisale o užasavajćim brojkama umrlih od korone kovida ….
Ja sam 2021. doživio šok, tada sam izgubio tatu koji mi je umro iznenada pred očima,  vani spremali se frezati baštu za saditi krumpir i ostalo.
Meni je ovo natjecanje donijelo jako puno pozitvnog. Tada me je prijavila najmlađa sestra da zaboravimo šok i veliki obiteljski gubitak.

4.Jeste li pronašli djevojku?

Od završetka natjecanja imao sam par nekih veza, al trenutno sam na vezi na daljinu, Široki -Kanada. Zove se Mihaela, ako Bog da vidjeti ću je početkom 7. mjeseca kada dolazi u Široki Brijeg.

5.Poruka ovogodišnjim natjecateljima?

Moja poruka natjecateljima je:
Budite svoji, pokažite se u svom stilu, budite originalni, opustite se i nek krene natjecanje u pozitivnom smislu. MISLITE POZITIVNO!
Ako ne uspijete prvi put, postoji drugi put, jer ja sam od drugog puta uspio. Ne gubite nadu u ono što radite jer nikada se ne zna hoćeš li ti pobijediti ili osvojiti titulu društvene mreže ili nagradu od stručnog žirija…

Zahvaljujemo Draganu i napomnjemo da su nominacije za ovogodišnji izbor otvorene do 07. travnja.

Mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci, a nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: hercegovkagodine@gmail.com

“Uz nominaciju potrebno je da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka i zanimanje. Također, potrebno je priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata. Osim toga, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i e-mail adresu od kandidata”

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Što je franšiza

Franšiza – definicija Franšiza je poslovni model u kojem vlasnik...

Završio 4. Ljubuški Outdoor Festival: Bio je najveći i najuspješniji do sada

Četvrti po redu Ljubuški Outdoor Festival završen je u...

Kolač sedmo nebo – ukusan i jednostavan

Sitni kolač s orasima, kokosom i čokoladom. Sedmo nebo je kolač...

Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

U nedjelju, 26. svibnja, ljubitelji oldtimera imali su priliku...