Don Dragan Filipović i AGNUS ujedinili Hercegovinu u “Ispovijedi”

Date:

Na Čistu srijedu 2.3.2022. u 20h izašla je pjesma “Ispovijed” duhovno-glazbenog projekta AGNUS koji su osnovali Josip Pavlović i Josip Gudelj uz podršku maestra don Dragana Filipovića.

“ Želja nam je s vremena na vrijeme objaviti pjesme i spotove koji će biti inspirirani Biblijom i ljudima koji su čisti primjer kršćanskog života”, rekao je Josip Pavlović, koji je i autor glazbe i stihova, aranžman pjesme uradio je zajedno sa kolegama Josipom Gudeljom, Zvonimirom Pejićem, Davidom Glibom i Hrvojem Domazetom koji je također uradio glazbenu produkciju, mix i mastering pjesme.

Pjesmu prati predivan spot, koji simbolično prikazuje sedam smrtnih grijeha kroz sedam lokacija, te na koji način nas ispovijed spašava od naše grešnosti. Video produkciju radio je Mario Beljo uz pomoć svojih suradnika (Matea Beljo, Toni Nikolić i Damir Mišura), a gosti spota su HKUD Rotimlja, Širokobriješke mame, FRAMA Mostar, Mi ViDiMo, HKM Buna, HKUD Domanovići, te Etno skupina Čuvarice.

Svi zajedno su dali poseban pečat cijeloj ovoj priči. Ova pjesma jedna je od deset pjesama koje će se naći na duhovnom albumu maestra don Dragana poznatog po kvalitetnim skladbama (opera Diva Grabovčeva – prva hrvatska opera u BiH), te odličnim projektima koji okupljaju mlade ljude u ljubavi prema glazbi.

“Do kraja godine trebala bi izaći još jedna pjesma sa spotom koja je biografske tematike.Ostale detalje znat ćete kada se dovoljno približi vrhunac realizacije. Za sada želimo da vam pjesma “Ispovijed” pomogne u duhovnom preispitivanju kroz vrijeme korizme, te da nas budućnost gradi u duhovno zrelije osobe. “ rekao je Josip Gudelj.

Hercegovka.net

https://youtu.be/7TmH1CqbfKQ

Share post:

More like this
Related

Večeras će se u Hercegovini paliti svitnjaci

"Bolje da izumre selo već običaji" - kaže stara...

Mostarke dotjerane usprkos visokim temperaturama

Živa na termometru u Mostaru prelazi iznad 40 stupnjeva.Mostarke...

Kilometre gazi s lakoćom: Majka i njen autistični sin Veljko pješače do Ostroga

Sedamnaestogodišnji Veljko Jaćimović koji ima autizam i njegova majka...

Ovu biljku zovu ‘crveno zlato’: Kilogram se prodaje i za 3000 dolara, može se dobro zaraditi

Korišten kao lijek i bojilo, šafran je poznat od...