David Beckham s obitelji ljetuje na Lopudu

Da ovih dana uživaju na hrvatskoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida

Obitelj Beckham od početka ovog tjedna ljetuje na Lopudu u resortu Lopud 1483. Prvih nekoliko dana uspješno su izbjegavali fotoreportere, ali su ipak snimljeni dok su uživali u morskim radostima.

Fotoreporter Pixsella snimio je proslavljenog nogometaša Davida Beckhama i njegovog sina Cruza te kćer Harper Seven dok su se kupali, vozili SUP te vježbali vožnju na električnoj surf dasci.

Da ovih dana uživaju na hrvatskoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove hrvatskom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

Dobrodošli u Hrvatsku, napisao im je netko od pratitelja u komentarima. David i njegova supruga, slavna dizajnerica i glazbenica Victoria i prošle su godine uživali u ovom resortu gdje su došli kako bi proslavili 11. rođendan svoje kćeri.

Resort Lopud 1483 u kojem se odmaraju, je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura.

Prije dolaska na odmor u Hrvatsku David i Victoria su pokazali interes za kupnju luksuzne vile u Crnoj Gori. Luksuzna vila za koju su se zanimali se nalazi u mjestu Donja Lastva, odakle se pruža nevjerojatan pogled na more. Vila se nalazi na zemljištu od 4200 četvornih metara.

Izgrađena je na 4 osnovne etaže koje su međusobno povezane liftom. U dvorištu se, pokraj bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama. Zanimljivo je što se na sredini dvorišta nalazi drvo masline koje je staro između 800 i 1000 godina. Cijena vile je procijenjena na čak 12 milijuna eura, prenosi Večernji list.

Izvor:Večernji list

Hercegovka.net

Odgovori