Dalmatinac koji je zapalio internet oglasom za apartmane: ‘Da sam znao da će biti ovako…’

Date:

Apartmane iznajmljuje desetak godina, a nije mu ovo prvi duhoviti oglas, samo što ga ranije, kaže, nisu primijetili mediji. Apartmane koje je ponudio u oglasu su se razgrabili, a neki su čak izrazili želju da si rezerviraju i za iduću godinu.

Toliko mu je puta telefon zazvonio u posljednja 24 sata da će mu, kaže, “uši otpast”. Dalmatincu Petru Zuanoviću Zuji telefonska linija “užarila” se nakon što je na Facebook stranici Apartmani Hrvatska objavio zanimljiv oglas za iznajmljivanje njegovih apartmana, a čija su vrata ovoga ljeta otvorena, istaknuo je, samo domaćim gostima i cijene su im niže od uobičajenih na jadranskoj obali.

Snizio ih je, kako je objasnio, jer su se “cijene sve napumpale ka luftiči prije plaže”, “deset deka zimske je 15 kuna na akciji, a “mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta”.

– Da sam znao da će biti ovako, stavio bih običan oglas – komentira nam kroz smijeh Petar Zuanović popularnost koju je pridobio oglasom za najam triju apartmana u Selinama.

– Sve je istina, cijene su zaista takve kako piše – potvrđuje nam odmah.

A apartmani su odmah i razgrabljeni. Građani su, naime, odlično reagirali na njegov potez.

– Ni ne znam više koliko me ljudi zvalo, ali sigurno je 20 ili 30 obitelji rezerviralo termine za ovo ljeto. Ima i deset do petnaest njih koji su ozbiljno izrazili želju da ih predbilježim za sljedeću sezonu. Kažem im: “Čekajte malo, ljudi, još ni ova sezona nije počela” – smije se Zuanović.

Apartmane iznajmljuje desetak godina, a nije mu ovo prvi duhoviti oglas, samo što ga ranije, kaže, nisu primijetili mediji.

A jesu li se naljutile kolege iznajmljivači na njega, s obzirom da je, na neki način, iskritizirao i konkurenciju, ili se barem tako može shvatiti?

– Ma nisu se naljutili, svi oni mene poznaju, a i inače im savjetujem da se oglašavaju direktno, ne putem agencija. Da mi oglasi po grupama ne odjeknu, mučio bih se i ja s agencijama, koje uzimaju proviziju, a ovako, ja to kroz humor riješim u par dana – kaže naš sugovornik.

Apartmane je iznajmljivao još njegov djed prije 50 godina, pa se u istome okušao i on, no ne živi od toga. Petar Zuanović je, inače, inženjer akvakulture i zaposlen je u struci. – Mi se u obitelji puno ženimo i razmnožavamo, ti apartmani nama trebaju – zaključuje u šali.

Izvor:HIP

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Razlika cyberbullying i klasični bullying

Defincija cyberbullying Cyberbullying odnosi se na uporabu digitalnih tehnologija za zastrašivanje,...

Jedna kap ove tečnosti spasit će cijelu baštu od truljenja

Jod je antiseptik širokog spektra koji uništava široko polje...

Obavijest za umirovljenike koji čekove podižu preko banke

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je...

Blagoslov motora i motorista na Blidinju

U nedjelju, 2. lipnja 2024. godine, u idiličnom okruženju...