ČUDO U MANCHESTERU: STOTINE UČENIKA MOLILO ZA DJEČAKA PODIGNUTIH RUKU, TUMOR NA MOZGU JE NESTAO!

Malo mladih ljudi može tvrditi da su jasno osjetili Božji iscjeljujući dodir ili da su preživjeli teške napade ozbiljnog raka. Malo ih još može reći da su pokrenuli zakladu namijenjenu pomoći drugim mladim osobama koji prolaze kroz bitku raka, piše Vjera.hr

Bryce Newman može svo troje. A nema još ni 25 godina.

Put mladog kalifornijskog katolika od oboljelog od raka do osobe bez raka, od srednjoškolca do osnivača velike dobrotvorne organizacije, bio je izuzetno težak, rekao je Newman za CNA. Rak mu je prvi put dijagnosticiran kad je imao 15 godina, na pragu onoga što je izgledalo kao uspješna bejzbolska karijera u mladosti.

“Završavao sam dobru sezonu”, rekao je. “Dobio sam poziv da igram za Team USA San Diego i organiziramo godišnji turnir na kraju ljeta u raznim zemljama domaćinima. Ovaj put je to bio Japan.”

Bilo je otprilike tjedan dana do našeg putovanja avionom u Japan i počeo sam dobivati ​​te jako jake glavobolje zbog kojih sam propustio nekoliko treninga, što nikad nisam učinio,” rekao je.

Medicinski pregledi naknadno su otkrili da Newman boluje od meduloblastoma, agresivnog i brzorastućeg oblika raka mozga. U isto vrijeme kad je primio tu dijagnozu, liječnici su ga obavijestili da će za šest sati biti podvrgnut hitnoj operaciji.

Njegov odgovor? “Zašij me. Moram uhvatiti avion. Moram se vratiti u tim sa svojim suigračima.”

Nepotrebno je reći da se Newman nije vratio na teren. Njegova borba protiv raka mozga, u međuvremenu, bila je teška; uključivalo je više operacija i rundi kemoterapije i zračenja, od kojih su ga neke ostavile prikovanog za invalidska kolica.

‘Čudo u Manchesteru’

Budući da su prognoze izgledale loše, liječnici su savjetovali Newmana i njegovu obitelj da potraže eksperimentalni tretman na Floridi.

“Prihvaćeni smo na eksperimentalnu terapiju”, rekao je Newman. “Pakirali smo torbe i netko iz naše srednje škole me nazvao i pitao želim li se naći s nekim prijateljima.”

“Za njih je to više bio posljednji zbogom meni”.

Po dolasku u Cathedral Catholic High School u San Diegu, Newman je kolicima odvezen do školskog Manchester stadiona. Tamo je zatekao cijelu školu učenika, nastavnika i osoblja kako ga čekaju.

Kao što je prikazano na sada već poznatoj fotografiji, cijela se škola molila nad Newmanom s podignutim rukama prema njemu. Tada je, rekao je, osjetio Božji dodir  koji prolazi kroz njega.

“Osjetio sam toplinu jaku, kao kad izvadite odjeću iz sušilice”, rekao je. “Bog me iscijelio.”

Obitelj je potom otputovala na Floridu, gdje je Newman bio podvrgnut skeniranju prije eksperimentalnog tretmana.

“Kada su liječnici u San Diegu primili rezultate skeniranja s Floride, tumora nije bilo”, rekao je. “Nestalo je.”

Zaklada proizlazi iz ‘čudesnog’ iscjeljenja

Nakon Newmanovog zapanjujućeg iscjeljenja, pokrenuo je Zakladu Čudo u Manchesteru , nazvanu po školskoj molitvi za koju kaže da je rezultirala Božjim iscjeljenjem njegovog tumora na mozgu.

Zaklada kaže da je njihova misija “povezati svako hospitalizirano dijete sa svojim prijateljima, obitelji i školom, omogućujući im da se nose s razdvojenošću tijekom dugotrajnog liječenja od raka.”

Izvor:Vjera.hr

Hercegovka.net

Odgovori