Čapljina:  U hotelu President svečani ručak s prigodnim obraćanjem gradonačelnika dr. Smiljana Vidića

 U hotelu President svečani ručak s prigodnim obraćanjem gradonačelnika dr. Smiljana Vidića

U svečanoj dvorani hotela President u Čapljini pred više stotina uzvanika iz političkog, gospodarskog, kulturnog miljea, svečanim ručkom i prigodnim obraćanjem gradonačelnika dr. Smiljana Vidića, obilježen je Dan Grada Čapljine, a u sklopu proslave Svetoga Franje, nebeskog zaštitnika grada Čapljine.

Svečanosti su nazočili, između ostalih, i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović, premijer Vlade HNŽ -a Nevenko Herceg, zajednička kandidatkinja HNS-a za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda Borjana Krišto, kandidatkinje i kandidati s lista HNS-a za predstojeće izbore na svim razinama vlasti, te predstavnici diplomatskog zbora.

Čapljina je, inače, jedan od rijetkih gradova koja demografski raste zahvaljujući svome programu za zbrinjavanje mladih obitelji, te se ističe iznimnim urbanim rješenjima i uređenjem po čemu je nadaleko poznata kao “Cvijet Hercegovine”.

Obilježavanje je započelo jutros polaganjem vijenaca na grobove poginulih branitelja, svečano je bilo danas na mostu dr. Franje Tuđmana u Čapljini. Razlog okupljanja jeste odavanje časti prvom Hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, riječ je o Svečanom otkrivanju spomen ploče dr. Franje Tuđmana. Nastavljeno je svečanom sjednicom Gradskog vijeća, a vrhunac je bio ovaj svečani ručak.

Izvor:Hercegovački portal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)