Brdo Hum/Mostar – Međunarodni festival lijepih i dobrih želja

Date:

Završna večer Međunarodnog festivala lijepih I dobrih želja, koje organizira Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, održat će se 11.kolovoza s početkom u 21 sat na brdu Hum poviše Mostara.

Dio kratkog programa je vatromet i puštanje balona na kojima će biti puštene i tri izvučene želje od tristotinjak pristiglih.
Festival će uveličati najmlađe članice Športskog plesnog kluba Zrinjski.

Sadržaj tri želje koje će odletjeti u zrak na balonima za sada nam je nepoznat jer će u  kratkom programu  na licu mjesta iste biti izvučene i pročitane.
Želje će izvući tri dame,kojima i ovim putem zahvaljujemo što su se i u vrijeme godišnjeg odmora odazvali našem pozivu za sudjelovanje :

– Martina Ćosić savjetnica premijera Nevenka Hercega u pratnji svoje kćerke

-Nada Dalipagić odvjetnica  u pratnji svog unuka

-Marija Lovrić zastupnica u Skupštini ŽZH u pratnji svoje kćeri

Tri balona koji označavaju
MIR,LJUBAV I NADU ispred udruge “Hercegovka godine”, biti će također  pušteni iz dječijih ruku: Mihale,Paule i Domagoja.

” Sretni smo što smo uspjeli organizirati i ovu manifestaciju. Kako smo već i kazali,cilj iste je širenje ljubavi i poticanje na dobro koje nam svima kronično nedostaje..Govoriti o ljubavi i nadi bez nazočnosti djece bilo bi posve besmisleno, te nas veseli što su “glavni akteri” završnice festivala upravo djeca. Tu svakako ubrajaju i najmlađi članovi Športskog plesnog kluba Zrinjski koji će s dvije plesne točke uveličati ovu manifestaciju.
Poziv i svima koji su u prigodi da se u četvrtak u 21 sat popnu na brdo Hum poviše Mostara i skupa s nama pošalju poruku mira i ljubavi” – Daniela Škegro predsjednica udruge “Hercegovka Godine

N;B/Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...