Brdo Hum/Mostar – Međunarodni festival lijepih i dobrih želja

Završna večer Međunarodnog festivala lijepih I dobrih želja, koje organizira Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, održat će se 11.kolovoza s početkom u 21 sat na brdu Hum poviše Mostara.

Dio kratkog programa je vatromet i puštanje balona na kojima će biti puštene i tri izvučene želje od tristotinjak pristiglih.
Festival će uveličati najmlađe članice Športskog plesnog kluba Zrinjski.

Sadržaj tri želje koje će odletjeti u zrak na balonima za sada nam je nepoznat jer će u  kratkom programu  na licu mjesta iste biti izvučene i pročitane.
Želje će izvući tri dame,kojima i ovim putem zahvaljujemo što su se i u vrijeme godišnjeg odmora odazvali našem pozivu za sudjelovanje :

– Martina Ćosić savjetnica premijera Nevenka Hercega u pratnji svoje kćerke

-Nada Dalipagić odvjetnica  u pratnji svog unuka

-Marija Lovrić zastupnica u Skupštini ŽZH u pratnji svoje kćeri

Tri balona koji označavaju
MIR,LJUBAV I NADU ispred udruge “Hercegovka godine”, biti će također  pušteni iz dječijih ruku: Mihale,Paule i Domagoja.

” Sretni smo što smo uspjeli organizirati i ovu manifestaciju. Kako smo već i kazali,cilj iste je širenje ljubavi i poticanje na dobro koje nam svima kronično nedostaje..Govoriti o ljubavi i nadi bez nazočnosti djece bilo bi posve besmisleno, te nas veseli što su “glavni akteri” završnice festivala upravo djeca. Tu svakako ubrajaju i najmlađi članovi Športskog plesnog kluba Zrinjski koji će s dvije plesne točke uveličati ovu manifestaciju.
Poziv i svima koji su u prigodi da se u četvrtak u 21 sat popnu na brdo Hum poviše Mostara i skupa s nama pošalju poruku mira i ljubavi” – Daniela Škegro predsjednica udruge “Hercegovka Godine

N;B/Hercegovka.net

Odgovori