Bezvremenska prirodna ljepota u sedamdesetima četiri Hercegovke iz Mostara

Biti lijep s dvadeset godina je posve prirodno. Sa 30 i 45 godina je već rezultat truda. Biti lijep iznad 60 je stil života.

Jedan mudar muškarac je kazao : Ne pokazujte mi žene mlađe od pedeset govoreći da su lijepe. I Đavao je lijep s dvadeset ili trideset godina. Ako zaista govorimo o ljepoti kao Božjem daru, to su onda žene koje su zadržale ljepotu iznad pedesete godine života.
Istinska ljepota je stanje uma – ako nisi lijepa iznutra, nećeš biti ni spolja, izjavila je  Monika Beluči (56) za mnoge najljepša žena svijeta.

Mi smo odabrali 4 dame, 4 Hercegovke iz Mostara koje su zagazile u sedamdesete a svojim izgledom izazivaju pozornot i divljenje.
Bezvremenska ljepota kao Božji dar, upotpunjena gacioznošću, stilom, elegancijom i profinjenošću.

Mira Pehar(69) je za mnoge ikona stila. Nevjerojatna gracioznost,  odmjerenost, profinjenost  s visokim nivoom otmjenosti, tek su neke od posebnosti ove prave dame.
Njezin jedinstven stil nemoguće je kopirati. U svakom trenu odiše posebnošću.

Nada Dalipagać(70)
odvjetnica koja je više puta proglašena damom sa stilom, prvom damom grada na Neretvi i žena za koju  godine kao da stoje.
Iako uvijek otmjena, elegantna u besprijekornim odjevnim kombinacijama izaziva divljenje, mi stavljamo “akcent” na ono što je nemoguće ne primijetiti, a to je uvijek širok i prijatan osmijeh, svojevrstan “zaštitni znak”. Nada je bila svojevremeno i Miss Hercegovine.

Branka Perić(70) dama u pravom smislu te riječi. Teško je ne primjetiti Brankinu gracioznost, profinjen stil odijevanja i izrazito toplu narav koju upotpunjuje osmijehom.
Bezvremenska ljepota koja se godinama ne mijenja.

Amra Dugalić(69) profesorica glazbe.
Mostarka za koju će mnogi reći da zrači posebnošću i profinjenošću.
Krase ju damsko držanje, elegancija i vesela narav kojom uokviruje svoju bezvremensku ljepotu.

Još samo možemo kazati, kako nije važno koliko netko ima godina, već koliko života ima u tim godinama.
Ove naše dame su dokaz kako su godine samo broj!


Ujedno ćemo podsjetiti i na još jednu bezvremensku ljepotu prošle godine preminule Marije Belović(72), za koju su Mostarci tvrdili da je ljepša od Brigitte Bardot 

Hercegovka.net

Odgovori