Andrijaševci imaju najljepši vrtić u Hrvatskoj

Uspješno je završen treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj koji provodi Gradonačelnik.hr.

Izbor najljepšeg vrtića provodio se na Facebook stranici na kojoj su objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića. Novost ovogodišnjeg izbora jest da su pobjednici izbora za najljepši vrtić proglašeni u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi.

Za titulu se ove godine natjecalo 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina!

Najljepši vrtić izabran je preko Facebooka i pobjednika su izabrali korisnici svojim lajkovima.

Dječji vrtić Bambi Rokovci – Andrijaševci od prvog je dana uvjerljivi favorit i hit ovog izbora, brojem lajkova uvjerljivo je nadmašio i sve gradove te završio ovo natjecanje ne samo kao pobjednik među općinama već kao apsolutni pobjednik s ukupno 3720 lajkova.

Pobjednik u kategoriji velikih gradova je DV Leptirić iz Vukovara, u kategoriji srednjih gradova slavi Dječji vrtić Ivanić Grad, a u kategoriji malih DV Obrovac.

“Još jednom čestitke svim pobjednicima i njihovim fanovima koji su im pomogli do ovako jakih rezultata, a čestitke i zahvala i svim ostalim vrtićima koji su sudjelovali i na taj način prezentirali svoj trud i ulaganja u ono najvažnije – djecu”, poručuju organizatori.

Podsjetit ćemo i kako andrijaševački Bambi nije bio jedini vrtić iz naše županije u utrci za najljepši vrtić. Među općinama hrabro su se borili i Dječji vrtić Bambi iz Nijemaca te Regoč iz Babine Grede. U konkurenciji malih gradova predstavljao nas je Dječji vrtić Pupoljak Otok, dok se kod velikih gradova natjecao Dječji vrtić Vukovar I.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima, stoji u ciljevima.

Izvor:Novosti.hr

Hercegovka.net

Odgovori