Bogdanović drugu utakmicu zaredom zabija preko 30 koševa

Date:

Bojan Bogdanović je drugu utakmicu zaredom postigao više od 30 koševa, ali nije mogao spriječiti poraz Detroit Pistonsa (15-43) na gostovanju kod Toronto Raptorsa (27-31) koji su slavili sa 119-118.

Sedmi put u ovoj sezoni Bogdanović je ubacio 30 ili više poena, ali nije imao dovoljno raspoloženih suigrača koji bi ga pratili. Bojan je za 38 minuta imao i pet skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Alec Burks je za Detroit ubacio 21 koš, a Jaden Ivey i Hamidou Diallo su imali po 18 poena i sedam skokova.

Najbolji igrač Raptorsa bio je Fred VanVleet sa 35 koševa i osam asistencija. Pascal Siakam je ubacio 28, a Scottie Barnes 20 poena za pobjednike.

U drugoj nedjeljnoj utakmici Boston Celticsi (41-16) su u svom TD Gardenu svladali Memphis Grizzliese (34-22) sa 119-109. Najbolja momčad NBA lige u ovoj sezoni je do 41. pobjede stigla, iako je Jayson Tatum imao lošu šutersku večer (3/16) i završio sa 16 poena. No, čak osmorica igrača su imali dvoznamenkasti učinak, a predvodili su ih Derrick White sa 23 koša i 10 asistencija te Sam Hauser sa 20 poena. Al Horford je spojio 16 koševa, devet skokova i pet asistencija.

Kod gostiju je najbolji bio Ja Morant sa 25 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok je Desmond Bane spojio 18 koševa, sedam asistencija i šest skokova.

Izvor:HIINA

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...