89-godišnja bakica iz Međimurja prvi put došla na more – i to na Vir

Simpatična bakica iz Međimurja, Marija Poljak, s velikih 89 godina odvažila se prvi put otići na more, a za svoju destinaciju izabrala je Vir, piše medjimurski.hr. Odgojila je dvije kćeri i sina te je danas baka šestero unučadi i prabaka petero praunučadi, a sve do sad, nije imala priliku otići na more.

Baku Mariju, koja zbog zdravstvenih razloga danas živi s kćerkom Slavicom u Donjoj Dubravi, su na odlazak na more nagovorile unuka te kćeri Slavica i Nada, s kojima je i otišla osam dana na Vir, a vozio ih je njen zet Zlatko.

– Marija je dva tjedna prije odlaska na more bila toliko uzbuđena da nije mogla ni spavati. Brinula se kako će to biti, malo ju je hvatala i panika, premišljala se bi li ili ne bi išla. No, kad je došla na more, bilo joj je prelijepo! Nismo je mogli natjerati van iz vode, rekla je za medjimurski.hr njena kći Slavica.

Baka Marija je za međimurski portal opisala svoje prvo iskustvo odlaska na more.

– Put je bio malo naporan, ali ništa strašno. Obožavala sam biti na suncu i u moru, koje je jako pozitivno djelovalo na mene. Jednostavno sam oduševljena! Drukčija je to klima, taj zrak, ljekovita voda… Krasne plaže! Ne može se to usporediti s toplicama. Rado bih išla ponovno tamo i žao mi je što se prije nisam odvažila na takvu pustolovinu, rekla je simpatična bakica.

Baka Marija se već veseli sljedećem ljetu, žaleći da se nije ranije odvažila otići na more, piše medjimurski.hr.

Hercegovka.net

Odgovori